Accessoires8 artikelen

Camlink CL-ACMK20 Action Camera Bevestigingskit Fiets

22,25

Bevestigingsset om een actiecamera aan een fietshandvat te monteren om de ritten op te nemen. De camera blijft tijdens het rijden handig binnen bereik.

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Camlink CL-ACMK90 Action Camera Bevestigingskit Quick-Clip

16,75

Bevestig uw actiecamera aan uw rugzak, riem of harnas en houd uw handen vrij voor onbeperkte bewegingsvrijheid. Met de quick-clip bevestigingsset zijn er eindeloze posities mogelijk voor uw actiecamera, zodat u zich helemaal op uw sportactiviteiten k...

Vandaag besteld, dinsdag in huis

CamLink Hoofdbevestigingsset voor actiecamera’s

24,50

Hoofdbevestigingsset om een actiecamera vast te maken aan een hoed, cap of direct aan het hoofd voor intens beeldmateriaal vanuit een persoonlijk perspectief.

Vandaag besteld, dinsdag in huis

CamLink CL-ACMK70 accessoire voor actiesportcamera's

29,75

Harnas met borstbevestiging om een actiecamera aan vast te maken en onbeperkte bewegingsvrijheid te behouden tijdens het schieten van spannend beeldmateriaal van alle activiteiten.

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Camlink CL-ACMK110 Action Camera Bevestigingskit Pols

23,00

Met deze polsbevestigingsset heeft u uw actiecamera letterlijk binnen handbereik, terwijl u onbeperkte bewegingsvrijheid behoudt. Op die manier kunt u zich helemaal focussen op uw beste downhill- of surfsessie.

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Camera / Camcorder Batterijen

14,75

Ga niet op pad met je action cam zonder deze Camlink reservebatterij. Zo loop je geen risico op een lege batterij terwijl je net je beste prestaties vastlegt.

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Camlink CL-ACMK30 Action Camera Bevestigingskit Motorfiets

26,00

Bevestigingsset om een actiecamera aan het handvat van een motorfiets, mountainbike of een racefiets vast te maken om de ritten op te nemen. De camera blijft tijdens het rijden handig binnen bereik.

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Camlink CL-ACMK60 Action Camera Bevestigingskit Surfplank

23,75

Surfboardbevestigingsset om een actiecamera aan vast te maken en alle actie op te nemen tijdens het bedwingen van de hoogste golven. De camera zit stevig vast. Komt hij desondanks toch los komt, dan zorgt een veiligheidskoord ervoor dat de camera aan...

Vandaag besteld, dinsdag in huis